Siła Złego na jednego, czyli demonologii powrót postulowany - Workowska, Jolanta (Horyzonty Wychowania, 2017)
Kościół decyduje się na wydanie nowego rytuału egzorcyzmu, wydawnictwa dodrukowują książki o niszczącej mocy szatana a Papież nieustannie przypomina o podstępnym głosie Złego. W świecie Kowalskiego i Harry’ego Pottera toczy się walka między siłami dobra i zła. O tym, jak poznać przeciwnika mówi ks. Aleksander Posacki SJ, filozof, autor wielu książek z dziedziny okultyzmu, magii, demonologii, konsultant księży egzorcystów w Polsce i za granicą.