Duchowość a psychiatria - spór czy porozumienie - Posacki, Aleksander; Mnich, Artur (Horyzonty Wychowania, 2007)
Punkty styczne i rozbieżne psychiatrii i duchowości. W czym ujawniają się szczególnie rozbieżności? ......