Siła Złego na jednego, czyli demonologii powrót postulowany - Workowska, Jolanta (Horyzonty Wychowania, 2017)
Kościół decyduje się na wydanie nowego rytuału egzorcyzmu,wydawnictwa dodrukowują książki o niszczącej mocy szatanaa Papież nieustannie przypomina o podstępnym głosie Złego.W świecie Kowalskiego i Harry’ego Pottera toczy się walka międzysiłami dobra i zła. O tym, jak poznać przeciwnika mówiks. Aleksander Posacki SJ, filozof, autor wielu książek z dziedzinyokultyzmu, magii, demonologii, konsultant księży egzorcystóww Polsce i za granicą.